Меморандум про співробітництво підписано між Управлінням Держпраці та територіальним відділенням Асоціації платників податків

Сьогодні, 22 вересня на базі торгово-промислової палати було підписано Меморандум про співробітництво та партнерство між Управлінням Держпраці у Кіровоградській області та територіальним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Кіровоградській області.

 Метою меморандуму є співпраця між сторонами та об’єднання зусиль щодо створення умов, спрямованих на додержання законодавства про працю, спільної участі у підготовці пропозицій по формуванню та реалізації державної політики у сфері податкових та трудових відносин.

Перед урочистим підписанням документа начальник Управління Держпраці Олександр Кухаренко та директор територіального відділення Асоціації платників податків Ігор Волков обговорили шляхи співпраці, майбутній обмін інформацією, проведення спільних заходів тощо.

Олександр Кухаренко також дав коротке інтерв’ю телеканалу TTV щодо реалізації напрямків ділового партнерства, прописаних у Меморандумі.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)