УВАГА! ТЕЛЕФОННІ ШАХРАЇ!

Управління Держпраці у Кіровоградській області у зв’язку  з надходженням повідомлень від суб’єктів господарювання щодо телефонних дзвінків зі зверненнями невстановлених осіб від імені керівництва  Управління  з корисливою метою – заволодіння грошовими коштами шляхом обману  та зловживання, повідомляє, що такі дзвінки здійснюються шахраями з мобільного номеру 066 85-21-625, та не мають жодного відношення до керівництва та працівників Управління Держпраці у Кіровоградській області.

 Такі діяння носять склад злочину, за який відповідно до норм ч.1 ст.190 Кримінального Кодексу України  передбачена кримінальна відповідальність.

Такі дзвінки є провокацією з боку осіб, які у шахрайський спосіб намагаються отримати гроші, дискредитуючи Управління Держпраці у Кіровоградській області.

З метою запобігання діяльності шахраїв та упередження умисних дій невстановлених осіб, які мають корисливий мотив, просимо суб’єктів господарювання, яким надійшли такі дзвінки, або стало відомо про осіб, які їх здійснюють, повідомляти Управління Держпраці у Кіровоградській області за телефоном: (0522) 32-04-61 або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)