На спільному семінарі в Олександрії фахівець Управління проінформував про заходи до Дня охорони праці

25 квітня 2017 року за ініціативою виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві в Олександрійському районі з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці проведено семінар на тему «Удосконалення збору та використання даних про безпеку та гігієну праці».

У заході взяли участь начальник відділення Фонду Людмила Григораш, страховий експерт Фонду Ігор Губко, завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в області Юрій Деменський, начальник відділу з питань праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради Костянтин Болілий, посадові особи підприємств.

Юрій Деменський у вступному слові ознайомив присутніх зі зверненням Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2017 році заходів з нагоди Дня охорони праці у Кіровоградській області. Надав інформацію про роботу Управління з реалізації державної політики в галузі охорони праці. Акцентував увагу присутніх на тому, що систематичний і достовірний збір даних про стан охорони праці і травматизм на виробництві є об’єктивним підґрунтям для здійснення аналізу всіх аспектів травматизму й розроблення фахівцями заходів з профілактики на рівні підприємств, регіонів і держави.

Начальник відділення Фонду Людмила Григораш поінформувала присутніх про роботу щодо легалізації найманої праці, здійснення страхових виплат та заходи з пропаганди безпечних і нешкідливих умов праці. ЇЇ доповнив страховий експерт Ігор Губко, який надав інформацію про стан виробничого травматизму на підприємствах міста Олександрії.

На завершення заходу начальник відділу з питань праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради Костянтин Болілий надав інформацію про проблемні питання, які виникають при проведенні атестації робочих місць.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)