Запрошуємо представників громадськості до надання пропозицій оцінки корупційних ризиків

Відповідно до вимог Закону України «Про запобігання корупції», керуючись Методологією оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02 грудня 2016 року №126, в Управлінні Держпраці у Кіровоградській утворено комісію з оцінки корупційних ризиків. 

Метою діяльності комісії є проведення ідентифікації (виявлення) корупційних ризиків, оцінки корупційних ризиків в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області.

З метою взаємодії з громадськістю щодо реалізації державної антикорупційної політики та залучення громадськості до участі у заходах щодо запобігання корупції і забезпечення прозорості роботи Управління Держпраці у Кіровоградській  області пропонуємо громадським організаціям, об'єднанням, іншим інститутам громадянського суспільства надавати пропозиції:

щодо ймовірності умов виникнення корупційних ризиків та надання їм оцінки;

кандидатури представників громадськості та експертів для запрошення прийняття участі у обговоренні під час роботи вищезазначеної комісії.
         Запрошуємо представників громадськості та експертів, які володіють як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості роботи Управління Держпраці у Кіровоградській області та сферу його регулювання, а також мають досвід роботи в сфері запобігання корупції, долучитися до процесу оцінки корупційних ризиків у її діяльності.

Для участі таких представників громадськості та експертів у засіданні Комісії представникам громадськості та експертам необхідно попередньо надіслати мотиваційний лист (у довільній формі), і інформацію та копії документів, що підтверджують володіння як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості роботи Управління Держпраці у Кіровоградській області та сфери його регулювання, а також щодо досвіду роботи в сфері запобігання та виявлення корупції.

Обгрунтовані пропозиції надсилати до 15 жовтня 2019 року у письмовому вигляді за електронною адресою е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з поміткою - «Пропозиції щодо оцінки корупційних ризиків в Управлінні Держпраці у Кіровоградській області».

Анонімні пропозиції не реєструються та не розглядаються.

         Запрошуємо усіх бажаючих до обговорення.

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь за номером телефону: (0522) 24-57-71.

Контактна особа: головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Управління Держпраці у Кіровоградській області Мусієнко Ангеліна Миколаївна.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)