Розпочато планову перевірку ТДВ «Кіровоградський механічний завод»

Фахівці Управління Держпраці в області розпочали планову перевірку дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, а також ведення робіт, пов'язаних з геологічним вивченням надр, їх використанням та охороною, використанням і переробкою мінеральної сировини в Товаристві з додатковою відповідальністю «Кіровоградський механічний завод».

 До складу комісії ввійшли завідувач сектору гірничого нагляду Управління Юрій Деменський, головний державний інспектор цього сектору Олександр Погорілий та головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Ігор Федоров.

При перевірці будуть розглянуті питання щодо безпеки ведення гірничих робіт на Коноплянському родовищі піщано-глинистих порід, їх геолого-маркшейдерське забезпечення, експлуатації електрогосподарства підприємства.

Перевірка триватиме 10 робочих днів. Згідно з визначенням ступеня ризику від провадження господарської діяльності у сферах охорони праці, промислової безпеки, гігієни праці підприємство відноситься до високого ступеня ризику.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)