Проведено семінар у ВП «Знам’янський кар’єр»

Фахівці сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в області провели превентивний захід з питань промислової безпеки та охорони праці з працівниками виробничого підрозділу «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» АТ «Укрзалізниця», який проводить розробку Суботцівського родовища гранітів .

 У заході взяли участь завідувач сектору Юрій Деменський, головний державний інспектор Олександр Погорілий, начальник виробничого підрозділу Володимир Шуліка, головний інженер підприємства Олександр П’янков та керівники структурних підрозділів.

Підприємство працює відповідно до погодженого плану розвитку гірничих робіт.

Посадовим особам підприємства надано інформацію про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах. Акцентовано увагу на персональній відповідальності за порушення вимог нормативних документів з охорони праці та створенні безпечних умов праці на кожному робочому місці.

Розглянуто питання експлуатації технологічних транспортних засобів відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)