Продовжено участь у складі робочої групи з перевірки надавачів соціальних послуг

За участю головного державного інспектора відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Ігоря Федорова продовжено участь у  складі робочої групи з перевірки надавачів соціальних послуг недержавного сектору з тимчасовим або постійним проживанням громадян похилого віку, осіб з інвалідністю, бездомних осіб, осіб, звільнених з місць позбавлення волі, осіб із залежністю від наркотичних чи психотропних речовин щодо виявлення фактів надання послуг з порушенням вимог законодавства.

  Здійснено виїзні відвідування трьох об’єктів : Благодійний центр соціальної реабілітації для осіб, залежних від наркоманії та алкоголізму «КОВЧЕГ» (м. Олександрія); Благодійна організація, Християнський центр «Істина» (с. Глинське, Олександрійського району); Кропивницька філія громадської спілки «Міжнародна антинаркотична асоціація» (с. Соколівське, Кропивницького району).

Під час перевірок електрогосподарства закладів особливу увагу звернуто на дотримання вимог нормативних актів з безпечної експлуатації електроустановок споживачів. Також встановлено, що у всіх закладах характерні порушення законодавчих та нормативних актів з питань охорони праці та промислової безпеки.

За результатами перевірок керівникам рекомендовано усунути виявлені недоліки, а також заключити договори на технічне обслуговування електроустановок із спеціалізованими організаціями, які мають відповідні дозвільні документи та навчений і атестований електротехнічний персонал.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)