Фахівці Управління взяли участь у вебінарі щодо результатів кампанії «Виходь на світло – декларуй працю !»

Головним впровадником кампанії була Державна служба України з питань праці за підтримки Проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні». У вебінарі взяли участь посадові особи Держпраці та її територіальних Управлінь, які опікуються проблемою незадекларованої праці, фахівці із взаємодії зі ЗМІ.

 Заступник Голови Держпраці Ігор Дегнера подякував організаторам проєкту за постійну підтримку в роботі інспекторів праці та інших фахівців, відзначивши важливість превентивних заходів та інформування цільових аудиторій про проблему незадекларованої праці і шляхи її подолання. Національний координатор проєкту Софія Литвин та представник ГО «Комунікації для змін» Наталія Шумейко презентували результати інформаційної кампанії у 2020 році.

Так, завдяки злагодженій роботі фахівців Держпраці та її територіальних управлінь, усіх партнерів вдалося охопити більше 3,7 млн. осіб інформаційними заходами. Відзначено також роль фахівців територіальних Управлінь, які тільки розповсюджуючи соціальну рекламу «Виходь на світло», інформаційною хвилею охопили близько 100 телеканалів та радіостанцій. До цієї роботи активно долучалось і Управління Держпраці у Кіровоградській області.

Учасники вебінару обговорили пропозиції до проведення кампанії у 2021 році.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)