У КП «Електротранс» проведено превентивні заходи з електротехнічними працівниками

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Ігор Федоров провів превентивні заходи з електротехнічними працівниками КП «Електротранс» на тему: «Безпечне використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В».

 В ході зустрічі спільно з директором Олександром Луценком, головним енергетиком Юрієм Поляковим та іншими працівниками підприємства проведено огляд безпечного стану електрообладнання, засобів захисту, виробничих та побутових приміщень.

Встановлено, що електрообладнанню своєчасно проведено профілактичні ремонти та технічне обслуговування. На сьогодні працівники підприємства повністю забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту. Працівники пройшли професійний добір, психофізіологічну експертизу навчання та атестацію і їм присвоєні відповідні групи з питань електробезпеки.

За результатами огляду було проведено семінар-нараду, на якій детально розглянуто питання безпечного використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В.

Також працівникам, які повернулись з АТО, роз’яснено державні гарантії забезпечення трудових прав згідно з Кодексом законів про працю України. Звернуто увагу на обов’язкове дотримання працівниками енергослужби підприємства профілактичних та протиепідемічних заходів і карантинних вимог.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)