У ТОВ «Горизонт-Агро» відбулась нарада з питань безпеки праці під час ремонту сільськогосподарської техніки

Заступник начальника відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Кіровоградській області Іван Приймак провів нараду з працівниками ТОВ «Горизонт-Агро» (Кропивницький район) з питань попередження виробничого травматизму та безпеки праці під час ремонту сільськогосподарської техніки.
Іван Приймак поінформував присутніх про основні пріоритети діяльності Управління Держпраці акцентував  увагу  на ризиках та небезпечних факторах під час проведення ремонтних робіт відповідно до вимог «Правил охорони праці під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання сільськогосподарського виробництва» НПАОП 01.41-1.01-01.   
Фахівець Управління наголосив на своєчасності проведення організаційних заходів із забезпечення умов праці та належного контролю за дотриманням вимог безпеки відповідальними посадовими особами під час ремонту сільськогосподарської техніки в ремонтних майстернях. Звернув увагу на наявність дозволів на виконання робіт та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки, необхідність забезпечення спецодягом, засобами індивідуального захисту найманих працівників.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)