Завершено перевірку Помічнянського ККП

26 жовтня Управлінням Держпраці у Кіровоградській області підведено підсумки перевірки Помічнянського комбінату комунальних підприємств.

 За наслідками перевірки виявлено ряд порушень стосовно подання на реєстрацію декларації на виконання робіт підвищеної небезпеки відповідному дозвільному органу; проходження навчань і перевірки знань працівників, безпосередньо зайнятих на роботах з підвищеною небезпекою, а також, де є потреба у професійному доборі; забезпечення спецодягом, спецвзуттям та ЗІЗ згідно з галузевими нормами; проходження медоглядів тощо. Крім того, при використанні підземних вод для питного водопостачання підприємство не одержало згідно з Законом спеціальний дозвіл на користування надрами для розробки родовища прісних підземних вод.

За результатами перевірки було складено акт і видано обов’язковий до виконання припис на усунення недоліків. На начальника Помічнянського ККП складено протокол про адміністративне правопорушення.

Також під час перевірки головний державний інспектор відділу державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Олена Муфазалова надала консультацію посадовим особам комунального підприємства з питань Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та загальної безпечності нехарчової продукції.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)