Превентивними заходами охоплено суб’єкти господарювання соціально-культурної сфери та торгівлі Панчівської сільської ради

Начальник відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в області Ірина Чирва провела роз’яснювальну роботу з працівниками суб’єктів господарювання соціально-культурної сфери та торгівлі Панчівської сільської ради (Новомиргородський район). Зокрема, в амбулаторії загальної практики - сімейної медицини, сільському будинку культури.

 Особливу увагу Ірина Чирва приділила організації безпечних умов праці відповідно до галузевого спрямування, перевагам легального працевлаштування, дотриманню прав працівників у разі настання нещасних випадків або гострих професійних захворювань відповідно до Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, затвердженого постановою КМУ від 17 квітня 2019 року  № 337.

Начальник відділу поінформувала про першочергові заходи щодо профілактики та мінімізації ризику захворюваності на  COVID-19 під час здійснення трудової діяльності, особливо в закладах охорони здоров’я, культури та торгівлі, де велика кількість людей перебуває одночасно.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)