На AgroExpo 2020 проведено роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання, які займаються реалізацією технологічних транспортних засобів

В останній день виставки AgroExpo 2020 посадові особи відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці в області - головний державний інспектор Станіслав Сітнік та головний спеціаліст Наталія Шевельова провели роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання, які займаються реалізацією технологічних транспортних засобів.

 Наталія Шевельова акцентувала увагу на те, що з  23 липня 2020 року вступила в дію Постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» від 08 липня 2020 року № 617, якою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 06.01.2010 р. № 8 «Про затвердження Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів».

Особливу увагу посадовець звернула на декларацію про відповідність, яка оформлюється виробником або його уповноваженим представником для технологічних транспортних засобів, на які поширюється дія Технічного регламенту безпеки машин, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2013 р. № 62 та які реєструються вперше в територіальних органах Держпраці.

Станіслав Сітнік розповсюдив близько 1000 інформаційних листів з питань забезпечення відповідності продукції встановленим вимогам.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)