В Олександрійській дільниці ВП «Західна дирекція з ліквідації шахт» «ДП Об’єднана компанія «Укрвуглереструктуризація» обговорено виконання робіт з рекультивації

Виконання робіт з рекультивації відповідно до вимог Гірничого закону України та «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10 розглянуто під час семінару в Олександрійській дільниці відокремленого підрозділу  «Західна дирекція з ліквідації шахт» «ДП Об’єднана компанія «Укрвуглереструктуризація».

 У заході взяли участь завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор цього сектору Олександр Погорілий, заступник головного інженера підрозділу Володимир Горобець та посадові особи підприємства. Під час заходу. підкреслено, що виконання робіт з підвищеною небезпекою проводяться лише за наявності відповідних дозволів або декларацій.

Оскільки при веденні робіт з рекультивації використовуються технологічні транспортні засоби, фахівці Управління роз’яснили зміни до Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.01.2010 № 8.

На даний час працівники Управління проводять посилену інформаційну роботу з питань легалізації трудових відносин, тож акцентовано увагу і на цьому питанні.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)