На ризиках та небезпечних факторах під час зберігання та переробки зерна наголошено під час семінару у ТОВ «Агрофірма «ім. Яновського»

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Кіровоградській області Геннадій Сасов провів інформаційно-консультативний захід щодо дотримання безпеки праці під час виконання зернозбиральних робіт та неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин у ТОВ «Агрофірма «ім. Яновського» (Компаніївський район).

 Інспектор акцентував  увагу  на ризиках та небезпечних факторах під час зберігання та переробки зерна відповідно до вимог НПАОП 15.0-1.01-17 «Правил охорони праці для працівників, зайнятих на роботах зі зберігання та переробки зерна», (п.1 розд.2 гл.ІІ Силоси та бункери для зерна, борошна, круп, комбікормів, висівок незалежно від місця їх розташування закривають суцільним перекриттям з облаштуванням в них завантажувальних та лазових люків із запобіжними ґратами, що щільно зачиняються та закриваються на замок). Під час заходу були вручені інформаційні буклети з даної тематики.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)