Тільки в галузі будівництва проведено близько 600 інформаційних заходів з легалізації праці

В рамках посиленої роз’яснювальної роботи із запобігання незадекларованої праці та нещасним випадкам на виробництві інспектори праці територіального управління 22 липня надали консультації працівникам, які на даний час займаються ремонтом та будівництвом доріг у Кропивницькому.

 Фахівці окреслили переваги легальної праці та наслідки, до яких призводить нелегальне працевлаштування, а також нагадали про правила безпеки в умовах високих температур та карантину під час ремонтних та будівельних робіт.

Фахівці Управління разом з представниками органів місцевого самоврядування проводять роз’яснювальну робота шляхом безпосередніх візитів на виконання доручення Державної служби України з питань праці. Охоплено галузі оптової та роздрібної торгівлі, , сільського господарства, , тимчасового розміщення й організації харчування, будівництва, транспорту. Тільки в галузі будівництва протягом двох місяців здійснено близько 600 роз’яснювальних заходів. Паралельно з інформаційною роботою інспектори праці здійснюють інспекційні відвідування за зверненнями та скаргами громадян.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)