Наголошено на правилах охорони праці під час дорожньо-ремонтних робіт

На виконання окремого доручення голови Держпраці від 09.06.2020   № Д-189/1/4.4.1-20, заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Максим Кирилюк відвідав місто Знам’янку, де проводяться дорожньо-ремонтні роботи силами Філії Знамянський райавтодор ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України».

Під час спілкування з працівниками підприємства відбулось поінформовано присутніх про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Фахівець Управління надав технічну консультацію про найбільш ефективні способи дотримання законодавства з питань охорони праці, під час будівництва та утримання автомобільних доріг.

 Максим Кирилюк нагадав присутнім про дотримання правил безпеки на роботі при підвищенні температури навколишнього середовища вище 28?С. Наголошено, що з метою профілактики зневоднення організму потрібно правильно дотримуватися питного режиму та слідкувати за режимами праці та відпочинку.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)