У ПП «КІЄС» проведено роз’яснювальні заходи з метою уникнення нещасних випадків при експлуатації ліфтів

У Приватному підприємстві «КІЄС», яке проводить технічне обслуговування і ремонт ліфтів у м. Кропивницькому, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань організації безпечної експлуатації ліфтів у житловому фонді, у якій взяв участь головний державний інспектор відділу  нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Бабенко та директор підприємства Євген Кізіль.

  Фахівець Управління надав технічну консультацію про найбільш ефективні способи дотримання законодавства з питань охорони праці під час експлуатації ліфтів у житловому фонді всіх форм власності, обговорено заходи щодо зменшення ризику виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій при експлуатації ліфтів.

Євген Кізіль поінформував про стан ліфтів, які обслуговує Приватне підприємство «КІЄС» та заходи, направлені на уникнення нещасних випадків при експлуатації ліфтів, проведення регламентних робіт (технічного огляду, експертного обстеження (технічного діагностування), ремонту) та недопущення до експлуатації ліфтів, які відпрацювали визначений строк експлуатації.   

 Керівника підприємства та головного бухгалтера поінформовано про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.       

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)