В АТ «Кіровоградське видавництво» розглянуте питання щодо організації безпечної експлуатації електроустановок та електрообладнання

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці в області Павло Третяк провів семінар-нараду з працівникамиАТ «Кіровоградське видавництво» щодо організації безпечної експлуатації електроустановок та електрообладнання.

 Павло Третяк поінформував слухачів про стан виробничого травматизму у регіоні, загострив увагу присутніх на дотриманні вимог «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» та інструкцій з охорони праці щодо безпечного виконання робіт.

Головний державний інспектор зупинився на дотриманні організаційних та технічних заходів, якими  досягається безпека робіт в електроустановках, розповів про правильний допуск працівників до робіт з підвищеною небезпекою та про відповідність груп з електробезпеки працівників, роботі, що виконується. Розглянуті питання дії електричного струму на людину, його порогові значення та фактори , які впливають на величину опору тіла.

      Також  проведено роз’яснення щодо легалізації  праці. 

 

 

  

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)