Проведено семінар-нараду з працівниками приватного підприємства ТОВ «АСТА-СЕРВІС» щодо експлуатації ліфтів

За ініціативою начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці в області Лариси Салтан та головних державних інспекторів цього відділу Сергія Атамася та Сергія Бабенка проведено семінар-нараду з працівниками приватного підприємства ТОВ «АСТА-СЕРВІС». Посадові особи Управління зупинились на питаннях обслуговування та ремонту ліфтів у житлово комунальних господарствах, установах, організаціях міста та області.

 Особливу увагу звернуто на причини аварій та на заходи щодо зменшення ризику виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій. Порушено також питання щодо призначення відповідальних працівників за безпечну експлуатацію пасажирських ліфтів, проведення первинних та позачергових технічних оглядів, експертних обстежень після закінчення граничного терміну експлуатації, та отримання декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

Керівник підприємства Олександр Артимошин розповів про стан ліфтів, які експлуатуються в житлових будинках, установах, організаціях, міста та області.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)