Про надання адміністративних послуг в умовах карантину засобами поштового зв’язку

Постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 р. № 242 внесено зміни  до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня                 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

 Зокрема, затверджено Перелік адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг у період дії карантину.

Разом з тим зазначено, що інші адміністративні послуги повинні надаватися з урахуванням епідеміологічної обстановки на відповідній території.

 

Повідомляємо, що Управління Держпраці у Кіровоградській області відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16 травня              2014 року № 523-р надає через Центри надання адміністративних послугнаступні адміністративні послуги:

1. Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці.

2. Відомча реєстрація великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування.

3. Видача  дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

 

Повідомляємо, що всі перераховані адміністративні послуги з метою недопущення розповсюдження коронавірусної інфекції, збереження життя, здоров'я і забезпечення безпеки працівників та оточуючих людей на період дії карантину надаються в Центрі надання адміністративних послуг міста Кропивницького без особистого відвідування Центру суб’єктами засобами поштового зв’язку.

 

Для отримання послуг документи направляти на адресу ЦНАП:

 

Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького

вул. Велика Перспективна, 41

м. Кропивницький

25006

 У разі змін буде повідомлено додатково.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)