На ПрАТ «Світловодське автотранспортне підприємство 13507» відбулась консультативна нарада з охорони праці

За участю головного державного інспектора Управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолія Шумейка та страхового експерта з охорони праці Світловодського відділення управління виконавчої Фонду соціального страхування України у Кіровоградської області Сергія Якименка проведено нараду з охорони праці на ПрАТ «Світловодське автотранспортне підприємство 13507». На нараді були присутні керівник підприємства Юрій Богдан та інші посадові особи.

 Присутнім надано інформацію про основні вимоги Правил охорони праці на автомобільному транспорті НПАОП 0.00-1.62-12., Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями НПАОП 0.00-1.71-13, Правил охорони праці під час вантажно – розвантажувальних робіт НПАОП 0.00-.71-13.

Фахівці Управління та Фонду зупинилися на вимогах нормативно – правових  актів з охорони праці до території, виробничих і допоміжних приміщень і споруд, вимогах безпеки під час технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, організації проведення медичних оглядів працівників певних категорій. Також були проаналізовані нещасні випадки, які траплялися останнім часом в місті Світловодську під час обслуговування, ремонту та експлуатації транспортних засобів.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)