Посадовим особам ТОВ «Елгран» надано методичну допомогу

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський та головний державний інспектор сектору Олександр Погорілийпровели превентивний захід на ТОВ «Елгран».

 Розглянуто питання безпечного ведення гірничих робіт при видобутку блоків відповідно до вимог  НПАОП 0.00-1.24-10 «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом»  та проведення вогневих робіт відповідно до вимог НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями».

У нараді взяли участь генеральний директор підприємства Іван Близнюков, головний інженер каменеобробного заводу Олександр  Гончар, заступник генерального директора з охорони праці Володимир Змєул, та інші посадові особи.

Фахівці Управління надали методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою. Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

Присутнім надана інформація щодо профілактики інфікування коронавірусом COVID-19.

 

Довідка: ТОВ «Елгран» знаходиться в с. Соколівське, Кропивницького району Кіровоградської області.

На Капустинському, Войнівському та Крупському кар’єрах, що розташовані в Новоукраїнському та Кропивницькому районах видобувається щорічно близько 10 тис. м3 гірничої маси, або близько 3 тис. м3 блоків. Видобуті блоки переробляються на поліровані вироби каменеобробного заводу потужність якого складає 8 тис. м3 блоків на рік.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)