Кращі малюнки дітей із Світловодська направлені для участі в обласному етапі конкурсу

Відповідно до Положення про обласний Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», у закладах освіти міста Світловодська протягом грудня 2019 року - лютого 2020 року проходив І відбірковий етап обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

 Організовано широку інформаційно-роз’яснювальну роботу серед учасників освітнього процесу щодо існуючих проблем у сфері охорони праці, а також організовано проведення виставок малюнків учнів. Члени оргкомітету з організації та проведення конкурсу  відвідували виставки дитячих робіт у закладах освіти та здійснили відбір робіт у відповідності до Положення.

Проведено засідання оргкомітету конкурсу за участі методиста з охорони праці та безпеки життєдіяльності ММК управління освіти Олександра Дурова, головного державного інспектора Управління Держпраці у Кіровоградської області Анатолія Шумейка, страхового експерта з охорони праці Світловодського відділення УВД ФССУ у Кіровоградській області Сергія Якименка, методиста з виховної роботи та позашкільної освіти ММК управління освіти Тетяни Крилової.

Кращі роботи дітей направлені на ІІ етап обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)