Фахівці Управління провели консультативну роботу із спеціалістами з охорони праці закладів та установ освіти області

Протягом січня – лютого поточного року фахівці Управління Держпраці у Кіровоградській області проводять навчання та консультативну роботу з керівництвом та працівниками закладів та установ освіти області.

 16 січня таке навчання проведено на базі КЗ «Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат Кіровоградської обласної ради» для інженерів з охорони праці органів управління освітою райдержадміністрацій міських рад та ОТГ.

Під час заходу начальник відділу нагляду в АПК та СКС Ірина Чирва – Репетир поінформувала про організацію роботи з хорони праці в закладах та установах, а також розслідування виробничого травматизму. Начальник відділу з питань експертизи умов праці Олена Хіміч ознайомила присутніх з аспектами трудового законодавства, проведенням атестації робочих місць.

Під час навчання також розглянуті питання стосовно гігієни праці, електробезпеки, , вибухонебезпеки виробництва, дотримання правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском, загальної безпечності нехарчової продукції.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)