Проведено семінар з охорони праці на ВП «Знам’янський кар’єр»

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головний державний інспектор цього сектору Олександр Погорілий за участі представників ВП «Знам’янський кар’єр»філії «Центр управління промисловістю» АТ «Укрзалізниця» - в.о. начальника Володимира Шуліки, головного інженера Сергія Урсулова та начальників структурних підрозділів провели семінар з питань промислової безпеки та охороні праці на Суботцівському родовищі гранітів, що розробляє виробничий підрозділ.

 Посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах. Акцентовано увагу на персональній відповідальності за порушеннях вимог нормативних документів з охорони праці, створенні безпечних умов праці на кожному робочому місці.

Розглянуто питання експлуатації технологічних транспортних засобів відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом»НПАОП 0.00-1.24-10.

Довідково. ВП «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» АТ «Укрзалізниця» проводить розробку Суботцівського родовища гранітів, яке знаходяться на околиці с.Суботці Знам’янського району. Проектна продуктивність кар’єру на 2020 рік– видобути 187тис.м3 граніту. Підприємство працює відповідно до погодженого плану розвитку гірничих робіт.

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)