Проведено профілактичну роботу для запобігання травматизму під час експлуатації машин, механізмів підвищеної небезпеки

Під час планово-технічного обслуговування пасажирських та лікарняних ліфтів фахівці Управління Держпраці в області провели семінар-нараду із працівниками та посадовими особами ліфтової організації ТОВ «Ліфт-Сервіс-Плюс».

 Головні державні інспектори відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку Управління Держпраці Сергій Бабенко та Сергій Атамась підкреслили, що фахівці постійно тримають на контролі питання дотримання правил безпеки під час експлуатації ліфтів.

Державні інспектори Управління зосередили увагу на своєчасності проведення навчання з питань охорони праці для посадових осіб та працівників підприємства та його якості, забезпеченості працівників спецодягом, засобами індивідуального та колективного захисту, мийними та знешкоджуючими засобами відповідно до встановлених законодавством норм.

Директор підприємства Валерій Гриценко розповів про стан пасажирських та лікарняних ліфтів, які експлуатуються у місті та області. Підкреслив, що проводиться постійна робота, направлена на те, щоб ліфти знаходилися у технічно-справному стані, проводилися у зазначені терміни технічні огляди та експертні обстеження, відповідно до вимог технічних регламентів та нормативно-правових документів.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)