Під час наради в ТОВ «Агропродукт» розглянуті питання стосовно створення безпечних умов праці

У ТОВ «Агропродукт» (м. Знам’янка)  відбулася консультативна нарада з питань охорони праці, яка була організована керівництвом підприємства  за ініціативи Управління Держпраці у Кіровоградській області. У нараді взяв участь головний державний інспектор відділу  нагляду в АПК та СКС   Управління Держпраці Володимир Кочура, директор та працівники підприємства.

 Розглянуті питання стосовно  створення безпечних умов  праці, організації проведення робіт з підвищеною небезпекою, проведення інструктажів з питань охорони праці та допуску до самостійної роботи, особливості виконання робіт  за договорами  цивільно-правового характеру. Наводились приклади типових порушень, які призводять до виробничих травм. Були проаналізовані нещасні випадки, які траплялися останнім часом в харчовій промисловості та  причини, які до них призвели.

Фахівець проінформував присутніх щодо змін в Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій  на виробництві , які набули чинності з 1 липня цього року. 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)