Проведено превентивний захід з працівниками ДНЗ «Пролісок»

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці в області Лілія Трубчанінова провела превентивний захід з питань дотримання вимог охорони праці та профілактики виробничого травматизму з працівниками ДНЗ «Пролісок» (с.Кетрисанівка  Бобринецького району).

 Під час заходу інспектор поінформувала працівників закладу про стан нещасних випадків у соціально-культурній сфері, причини, що призводять до виробничого травматизму. 

  Під час заходу обговорено правильність документального оформлення охорони праці, навчання усіх відповідальних осіб за відповідними напрямками з питань охорони праці, наявність посвідчень, протоколів, проведення (вступних, первинних, повторних, позапланових, цільових) інструктажів з періодичністю залежно від виконуваних робіт згідно з вимогами Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці НПАОП 0.00-4.12-05.

 Працівники закладу отримали інформаційні листи Управління Держпраці «Обережно! Падіння!» та « Дотримання вимог під час робіт на прибудинкових територіях у зимовий період».

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)