Для працівників СФГ «Мамине озеро» проведено нараду з питань безпеки праці під час завершення осінньо-польових робіт

Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Управління Держпраці у Кіровоградській області Геннадій Сасов провів нараду за участю працівників фермерського господарства «Мамине озеро», що в Бобринецькому районі.

 Головний державний інспектор ознайомив присутніх із станом виробничого травматизму на підприємствах агропромислового комплексу у поточному році, звернув увагу присутніх на обов’язковість дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки під час проведення робіт відповідно до вимог нових НПАОП 01.0-1.02-18 «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві».

Тому, завершуючи комплекс зернозбиральних робіт, серед головних питань виробничої безпеки та охорони праці, необхідно приділити увагу належному технічному стану сільськогосподарської техніки. Для попередження травмування працівників не допускати експлуатації несправної техніки, агрегатів з відкритими ланцюговими, пасовими, карданними передачами. Нагадав, що всі види регулювальних, ремонтних, налагоджувальних робіт та технічного обслуговування сільськогосподарської техніки необхідно проводити тільки після повної зупинки всіх агрегатів.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)