Для працівників ПСП ім. Ватутіна та ТОВ«АПК Аврора» проведено превентивні заходи з питань безпеки праці під час осінньо-польових робіт

 За ініціативи Управління Держпраці у Кіровоградській області відбулися превентивні заходи в ПСП ім. Ватутіна.» та ТОВ «АПК Аврора» (Вільшанський район) на тему: «Дотримання вимог безпеки під час осінньо-польових робіт».

 Головний державний інспектор Віктор Куліш ознайомив присутніх зі станом виробничого травматизму на підприємствах агропромислового комплексу у поточному році. Звернув увагу присутніх на обов’язковість дотримання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з питань охорони праці під час виконання сільськогосподарських робіт в осінній період, переробці та зберіганні зерна

   Зокрема, щодо підготовки сільськогосподарської техніки до проведення польових робіт, дотримання техніки безпеки при  ремонті. Звернуто увагу на недопущення до експлуатації сільськогосподарських машин і обладнання без захисних огороджень приводів робочих органів. Крім цього, зосереджено увагу на безпеці праці під час обробітку грунту та збиранні пізніх культур.

  За результатами роботи семінару рекомендовано керівникам підрозділів зосередити головну увагу на неухильне дотримання працівниками підприємств інструкцій з питань охорони праці, забезпечення належних умов праці.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)