У ТОВ «Промагролізинг Плюс» проведено нараду з безпечного виконання механоскладальних робіт

Посадові особи Управління Держпраці у Кіровоградській області провели семінар-нараду у ТОВ «Промагролізинг Плюс» з безпечного виконання механоскладальних робіт. Начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Олег Гриб поінформував присутніх про стан виробничого травматизму в області, зокрема, в машинобудівній галузі, до якої відноситься підприємство.

 Головний державний інспектор відділу Андрій Залевський зупинився на безпечних прийомах і методах роботи з ручним та електрифікованим інструментом, типових помилках під час виконання механоскладальних робіт, які найчастіше приводять до травмування працівників.

Заступник начальника відділу з питань гігієни праці Лілія Ліпко-Гречуха звернула увагу присутніх на необхідність і порядок проходження медичних оглядів, розповіла про мінімальні вимоги та порядок забезпечення працівників засобами індивідуального та колективного захисту.

Фахівці Управління надали керівництву та працівниками товариства консультативну допомогу та домовились про подальшу співпрацю щодо запобігання травматизму на виробництві.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)