Посадових осіб ТОВ «Мотор-Олві» поінформовано з питань надання адміністративних послуг та безпечності нехарчової продукції

Фахівці відділу організації державного та ринкового нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області проінформували посадових осіб ТОВ «Мотор-Олві» з питань надання адміністративних послуг та безпечності нехарчової продукції.

 Присутнім доведені вимоги технічних регламентів, віднесених до сфери відповідальності Держпраці. Особливу увагу звернено на порядок повідомлення органів ринкового нагляду про нехарчову продукцію, яка може становити небезпеку користувачам.

Під час заходу обговорили питання постачання продукції, про яку розповсюджувачам відомо або має бути відомо на підставі наявної в них інформації, що ця продукція не відповідає вимогам щодо забезпечення безпечності продукції.

Слухачі отримали роз’яснення щодо подання суб'єктом господарювання (уповноваженим ним органом або особою) Декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці.

Присутнім роздані інформаційні листи щодо Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки.

  

Довідково.

Порядок видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 26 жовтня 2011 р. № 1107

Перелік видів продукції, щодо яких органи державного ринкового нагляду здійснюють державний ринковий нагляд затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 №1069.

 

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)