У ТОВ «ДАК ТРАНС» відбувся семінар з питань охорони праці на автомобільному транспорті

У товаристві з обмеженою відповідальністю «ДАК ТРАНС» відбувся семінар, в якому взяв участь заступник начальника відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Кіровоградській області Максим Кирилюк.

 Фахівець Управління довів до присутніх інформацію стосовно нещасних випадків, які відбувались останнім часом, та які виникали внаслідок настання дорожньо-транспортної пригоди. Акцентовано увагу на причинах виникнення нещасних випадків та їх наслідків. Максим Кирилюк нагадав присутнім обов’язковість дотримання вимог НПАОП 0.00-1.62-12 «Правил охорони праці на автомобільному транспорті».

            Особливу увагу було акцентовано на роботі у віддаленні від основної бази : роботодавець має з’ясувати на місці майбутнього розташування умови та особливості роботи, організацію житла та побуду працівників, зберігання та технічного обслуговування транспортних засобів, медичного огляду водіїв. Перед відправленням транспорту потрібно також провести технічне обслуговування транспортних засобів, звертаючи увагу на вузли та агрегати, що забезпечують безпеку руху та праці, пожежну безпеку.

Директор підприємства Сергій Деревянко, зазначив, що на підприємстві зберігається достатній рівень виробничої дисципліни та охорони праці. Постійно розроблюються та втілюються заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці, поліпшення умов праці.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)