Дотримання вимог безпеки праці під час проведення комплексу осінньо-польових робіт розглянуто в ПСП «Водянське»

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Кіровоградській області Сергій Дерев’янко, директор ПСП «Водянське», що у Петрівському районі, Григорій Огир з провели для працівників підприємства нараду на тему: «Дотримання вимог безпеки праці під час проведення комплексу осінньо-польових робіт».

 Під час заходу акцентовано увагу на дотриманні вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час робіт відповідно до вимог НПАОП 01.0-1.02-18 «Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві».   

Окрему увагу інспектор звернув на проведення  інструктажів з охорони праці на робочих місцях, проходження медогляду, перевірку  знань працівників та допуск їх до самостійної роботи, забезпечення  працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту.

Наголошено на необхідність перед початком збирання врожаю та підготовки грунту до весняно-польових робіт, скласти технологічну карту робіт,  до якої включити усі аспекти виробничих операцій, у тому числі і по охороні праці.

        

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)