У Світловодську пройшли заняття з питань охорони праці з новопризначеними посадовими особами

В Управлінні освіти  виконавчого комітету Світловодської міської ради  пройшли заняття з питань охорони праці з новопризначеними посадовими особами закладів освіти міста Світловодська.

Перед працівниками виступили головний державний інспектор Управління Держпраці у Кіровоградській області Анатолій Шумейко  та страховий експерт з охорони праці Світловодського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Кіровоградській області Сергій Якименко.

 Фахівці зупинились на вимогах нормативних актів з охорони праці щодо проведення інструктажів з охорони праці, питаннях організації безпечного  ведення  робіт підвищеної небезпеки або таких, де є потреба у професійному доборі, організації медичних оглядів осіб, які працюють у важких та шкідливих умовах праці згідно з нормативно-правовими актами з охорони праці.

 Були висвітлені також основні положення Законів України «Про охорону праці» та "Про загальнообов`язкове державне соціальне страхування", Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві .

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)