На ТОВ «Бантишівський щебінь» розглянуто питання запобігання виробничим ризикам

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головні державні інспектори сектору гірничого нагляду Костянтин Мазуром та Олександр Погорілийпровели превентивний захід на ТОВ «Бантишівський щебінь».

 Головне питання заходу - запобігання виробничим ризикам та заохочення до створення безпечних і здорових умов праці.

Під час спільної наради посадовим особам підприємства надано інформацію про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах,  презентовано  бренд UkraineNow ("Україна зараз") та роз’яснено його суть та використання.

Посадовими особами розглянуто питання утримання в безпечному стані виробничих будівель та споруд, питання електробезпеки, надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

У нараді також взяли участь директор підприємства Олег Білаш, заступник директора з охорони праці Сергій Таровик та посадові особи підприємства.

 

Довідка: ТОВ «Бантишівський щебінь»проводить  переробку та виготовлення щебеневої продукції з Бантишівського родовища монцонітів. Виробництво підприємства знаходяться у м. Новоукраїнка Кіровоградської області.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)