У ФГ «Світанок» відбулася нарада щодо виконання вимог безпеки при проведенні зернозбиральних робіт

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області Павло Третяк  провів нараду в ФГ «Світанок» (с. Павлівка Маловисківського району) щодо виконання вимог безпеки при проведенні зернозбиральних робіт.

 На нараді проаналізовано причини нещасних випадків минулих років, які сталися під час виконання зернозбиральних робіт України та області. Павло Третяк  акцентував увагу на виконанні робіт з пересувними електроустановками та електрифікованим електроінструментом, а також при експлуатації та обслуговуванні сільськогосподарської  зерноочисної техніки.

Фахівець роз’яснив присутнім основні вимоги «Правил при виконанні ремонтних робіт сільськогосподарської техніки» в польових умовах, звернув увагу на організацію місць відпочинку і прийняття їжі, забезпечення безпечного руху сільськогосподарської техніки згідно з розробленими маршрутними картами. Доведено до відома положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним  взуттям і іншими засобами індивідуального захисту тощо

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)