Фахівець Управління взяв участь у нараді в ТДВ «Завод дозуючих автоматів»

Головний державний інспектор відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області Павло Третяк  провів семінар - нараду в ТДВ «Завод дозуючих автоматів» щодо виконання  вимог  організаційних та технічних заходів безпеки  при виконанні робіт в  електроустановках  до і  вище 1000 В».

   У нараді взяли участь посадові особи та працівники підприємства. Учасників заходу ознайомлено з правами і обов’язками працівників, а також з пільгами та компенсаціями згідно з Законом України про «Охорону праці», «Порядком розслідування та веденням обліку нещасних випадків», необхідністю виконання «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» та «Правил улаштування електроустановок». 

Проаналізовано причини нещасних випадків минулих років, які сталися під час виконання робіт в електроустановках, порушення Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів працівниками ПАТ «Одесаобленепго», ТОВ «Електра» та інших підприємств, наголошено на вжитті наглядовим органом дієвих заходів стосовно роботодавців, які допустили випадки травматизму .

Павло Третяк звернув увагу на складання та оформлення наряду – допуску, проведення інструктажу перед початком роботи, загострив питання щодо використання засобів захисту, проведення електротехнічних та механічних випробовувань, підготовку робочого місця.

Присутнім презентовано затверджений Урядом бренд «Ukraina NOW», який асоціюється в свідомості людей з нашою державою. З англійської «Ukraina NOW» перекладається як «Україна ЗАРАЗ»

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)