Проведено робочу нараду на Суботцівському кар’єрі ВП «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» АТ «Укрзалізниця»

Завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський та головні державні інспектори сектору Олександр Погорілий і Костянтин Мазур провели робочу нараду з питань промислової безпеки та охороні праці на Суботцівському кар’єрі виробничого підрозділу «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» АТ «Укрзалізниця».

 У заході взяли участь головний інженер Сергій Урсулов та начальники структурних підрозділів підприємства.

Розглянуто питання щодо ведення гірничих робіт відповідно до вимог «Правил охорони праці під час розробки родовищ корисних копалин відкритим способом» НПАОП 0.00-1.24-10 та проведення ремонтних робіт відповідно до вимог «Правил охорони праці під час дроблення і сортування, збагачення корисних копалин і огрудкування руд та концентратів» НПАОП 0.00-1.61-12.

Посадовим особам підприємства надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою, акцентовано увагу на дотриманні вимог безпеки під час проведення ремонтних робіт та вказано на персональну відповідальність кожного працівника за порушення вимог законодавчих та інших нормативних актів з охорони праці.

Презентовано бренд Ukraine Now ("Україна зараз") та роз’яснено його суть та використання.

 Довідка:

Виробничий підрозділ «Знам’янський кар’єр» філії «Центр управління промисловістю» АТ «Укрзалізниця» проводить розробку Суботцівського родовища гнейсів. Підприємство знаходяться у Знамянському районі Кіровоградської області біля с. Суботців.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)