Превентивний захід у ТОВ «М-Термінал» проведено з нагоди експлуатації товариством навантажувача

Фахівці Управління Держпраці в області провели семінар для працівників ТОВ «М-Термінал» з питань порядку реєстрації великотоннажних та інших транспортних засобів, що не використовуються на дорогах загального призначення. Фахівці Управління, зокрема, надали консультації щодо експлуатації навантажувача, яку планує розпочати товариство.

 Роз’яснено, на підставі яких документів здійснюється реєстрація технологічних транспортних засобів. Як заповнюється заява власника транспортного засобу та які документи підтверджують правомірність    придбання технологічного транспортного засобу.

Були поставлені питання щодо сертифіката відповідності, свідоцтва про визнання відповідності, декларації про відповідність для технологічного транспортного засобу, на якій розповсюджуються відповідні вимоги.

Також слухачів поінформовано про технічний регламент безпеки машин, який встановлює вимоги до машин щодо захисту життя або здоров’я людини, захисту тварин або рослин, а також майна та охорони навколишнього природного середовища, процедуру оцінки відповідності машин та вимоги до їх обігу на ринку України та/або введення в експлуатацію.

З посадовими особами товариства обговорені питання співпраці щодо законодавства про державний ринковий нагляд та контроль нехарчової продукції.

 

Довідка. ТОВ «М-Термінал» працює у галузі надання послуг з декларування експортних та імпортних вантажів (митні брокерські послуги).

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)