У ТОВ «Епіцентр К» роз’яснено порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів

Головний державний інспектор відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці у Кіровоградській області Станіслав Сітнік нагадав працівникам та посадовим особам ТОВ «Епіцентр К» про порядок відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів.

   Головний державний інспектор звернув увагу на те, що експлуатація незареєстрованих технологічних транспортних засобів забороняється.

  Станіслав Сітнік роз’яснив вимоги безпеки та охорони здоров’я, яким повинні відповідати машини та як запобігти специфічним небезпекам, пов’язаним з рухом машин. Усі машини повинні всюди, де це необхідно, мати знаки або таблички із вказівками стосовно застосування, регулювання та технічного обслуговування для забезпечення безпеки та охорони здоров’я людей. Вони повинні обиратися, розроблятися так, щоб бути чітко видимими та незмивними.

 Присутнім на заході роздані інформаційні матеріали. Подібні зустрічі вже стали традиційними на підприємствах області.

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)