В КП «Електротранс» проведено огляд електрообладнання

Представники Управління Держпраці - начальник відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Олег Гриб, головний державний інспектор цього відділу Ігор Федоров та заступник начальника відділу з питань гігієни праці Лілія Ліпко-Гречуха провели робочу зустріч з електротехнічними працівниками КП «Електротранс»на тему: «Безпечне використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В».

   Спільно з директором підприємства Олександром Луценком, начальником служби підстанцій Юрієм Поляковим та іншими працівниками проведено огляд безпечного стану  електрообладнання, засобів захисту, виробничих та побутових приміщень.

Встановлено, що електрообладнанню своєчасно проведено профілактичні ремонти та технічне обслуговування, на сьогодні працівники підприємства повністю забезпечені засобами індивідуального та колективного захисту. Підприємство отримало дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, працівники пройшли професійний добір, психофізіологічну експертизу навчання та атестацію і їм присвоєні відповідні групи з питань електробезпеки.

За результатами огляду було проведено семінар-нараду, на якій детально розглянуто питання безпечного використання засобів індивідуального захисту при роботах в електроустановках до та вище 1000В. Працівникам, які повернулись з АТО, роз’яснено державні гарантії забезпечення трудових прав згідно з Кодексом законів про працю України.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)