У ТОВ «Олександрійське агропроменерго» обговорено комплекс заходів щодо робіт на висоті та улаштування електроустановок

У ТОВ «Олександрійське агропроменерго» проведено семінар - нараду щодо вимог Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті», «Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів» і «Правил улаштування електроустановок».

  Головний державний  інспектор  відділу нагляду в машинобудуванні та енергетиці Управління Держпраці у Кіровоградській області Павло Третяк  ознайомив учасників заходу з правами і обов’язками працівників, пільгами та компенсаціями відповідно до вимог Закону України про «Охорону праці», «Порядку розслідування та веденням обліку нещасних випадків» та вищезазначених правил.

Павло Третяк звернув увагу на складання наряду – допуску, проведення інструктажу перед початком роботи, підготовку робочого місця. Обговорено проблемні питання з виконання занулення, заземлення та улаштування пристроями захисного відключення. Наголошено на особливостях проведення експертних обстежень, вимірів та випробувань електротехнічною  лабораторією електрообладнання  та  заземлювальних  контурів на  об’єктах  підприємства.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)