Фахівець Управління взяла участь у навчаннях працівників Пенсійного фонду

  З 9 по 18 липня в Головному управлінні Пенсійного фонду в області проводились навчальні семінари з підвищення кваліфікації, в яких взяла участь головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Управління Держпраці Ангеліна Мусієнко.

 

 Дані заходи було реалізовано спільними зусиллями Державного навчального закладу «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств установ та організацій Кіровоградської обласної державної адміністрації» та Головним управлінням Пенсійного фонду в області.

Ангеліна Мусієнко висвітлила особливості та проблемні питання, які виникали декларантів під час кампанії декларування, роз’яснила вимоги до заповнення електронної декларації, акцентувавши на тому, що декларанту необхідно зробити в першу чергу, відповіла на індивідуальні запитання.

Для кращого сприйняття матеріалу слухачами, за допомогою відповідних технічних засобів, на прикладі е - декларації Ангеліна Мусієнко надала консультації щодо порядку заповнення декларацій.

Особливу увагу слухачів звернуто на відповідальність за порушення вимог фінансового контролю.

 

 Фото ГУ ПФУ в області

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)