З працівниками СФГ Косенка С.О. обговорено дотримання вимог охорони праці під час збирання урожаю 2019 року

В СФГ Косенка С.О., що в Бобринецькому районі, Управлінням Держпраці у Кіровоградській області проведено нараду за участю керівників структурних підрозділів та працівників підприємства.

 Головний державний інспектор Геннадій Сасов акцентував увагу учасників наради на дотриманні вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки під час збирання та зберігання врожаю 2019 року.

Фахівець Управління звернув увагу на те, що у зв’язку з ненормованим робочим днем у період жнив необхідно організовувати для працівників 30-40 хвилин перерви через кожні 3-4 години роботи у спеціально відведених місцях. Здійснювати постійний контроль за безпекою руху автотранспортних засобів, зернозбиральної техніки, протипожежним захистом хлібних масивів та зерноскладів. В першу чергу це стосується приведення в належний стан об’єктів  сільськогосподарського виробництва, проведення навчань та інструктажів з усіма учасниками жнивної кампанії на предмет дотримання вимог охорони праці і пожежної безпеки.

 

 

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)