Проведено позапланову перевірку в АТ «Кіровоградське рудоуправління»

Завідувачем сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрієм Деменським та головним державним інспектором сектору гірничого нагляду Костянтином Мазуром  проведено позапланову перевірку раніше виданого припису в АТ «Кіровоградське рудоуправління».

 

Порушення вимог Правил безпеки підприємством усунено в повному обсязі та у встановлені терміни.

Також проведено нараду на якій посадовим особам підприємства надано рекомендації для виконання їх працівниками при роботі на відкритих майданчиках, якщо температура навколишнього середовища вище 28?С. Робітникам з метою профілактики зневоднення організму потрібно правильно дотримуватися питного режиму. Під час заходу розглянуто питання утримання в безпечному стані гірничих виробок, електробезпека, надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

Головному маркшейдеру підприємства Володимиру Д’яченку за сумлінну та ефективну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок в створення безпечних умов праці та з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України вручено подяку т.в.о. начальника Управління Держпраці у Кіровоградській області Віталія Заніздри.

 

Довідка: Підприємство проводить  розробку Обознівського родовища вторинних каолінів. Кар’єр підприємства знаходяться у Кіровоградському районі Кіровоградської області біля с.Катеринівка.  Гірничі роботи ведуться кар’єрним способом з внутрішним відвалоутворенням. Підприємство оснащено сучасним видобувним обладнанням та транспортними засобами: екскаватори Нitachi ZX330LC, автомобілі Comatsu HM-300-2 та інші.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)