Проведено превентивний захід на ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів №1»

Завідувачем сектору гірничого нагляду Управління Держпраці в Кіровоградській області Юрієм Деменським та головним державним інспектором сектору гірничого нагляду Костянтином Мазуром проведено превентивний захід з питань промислової безпеки та охорони праці на ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів №1»

У заході прийняли участь директор товариства Юрій Марущак заступник керівника Юрій Жаданов, головний гірник Олександр Миронюк та посадові особи підприємства.

Проведено нараду, на якій посадовим особам підприємства надана інформація про стан виробничого травматизму на гірничодобувних підприємствах.

Головне питання заходу - запобігання виробничим ризикам та заохочення до створення безпечних і здорових умов праці.

Посадовим особам підприємства надано рекомендації для виконання їх працівниками при роботі на відкритих майданчиках, якщо температура навколишнього середовища вище 28?С. Робітникам з метою профілактики зневоднення організму потрібно правильно дотримуватися питного режиму. Під час заходу розглянуто питання утримання в безпечному стані гірничих виробок, електробезпека, надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

Присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)