Під час навчання роз’яснено питання реєстрації технологічних транспортних засобів

Посадовим особам, відповідальним за безпечну експлуатацію та технічний стан технологічних транспортних засобів КП «Теплоенергетик», головний спеціаліст відділу організації державного та ринкового нагляду, надання адміністративних послуг Управління Держпраці в області Галина Чариєва роз’яснила умови надання адміністративних послуг, згідно Порядку відомчої реєстрації та ведення обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів.

 Галина Чариєва звернула увагу слухачів на питання порядку надання адміністративних послуг, а також дала поради слухачам щодо підготовки документації для реєстраційних дій. Наголосила на важливості актуальних питань щодо документації, що підтверджує правомірність придбання технологічних транспортних засобів, одночасно надано відповіді на питання представників підприємства стосовно реєстраційних дій та зняття з обліку технологічних транспортних засобів, а також підстав для їх здійснення. 

Для допомоги в роботі підприємства, їх представникам надано інформаційні листи із заголовком: «До уваги власників технологічних транспортних засобів!», де коротко висвітлено роз’яснення законодавства, яким відділ керується при наданні адміністративних послуг.

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)