На Помічнянському кар’єрі ПАТ «Кіровоградграніт» розглянули дотримання проектних показників плану розвитку гірничих робіт

З метою запобігання виробничим ризикам та заохочення до створення безпечних і здорових умов праці завідувач сектору гірничого нагляду Управління Держпраці у Кіровоградській області Юрій Деменський, головні державні інспектори сектору Костянтин Мазур та Олександр Погорілийпровели нараду на Помічнянському кар’єрі ПАТ «Кіровоградграніт».

 У нараді також взяли участь заступник генерального директора з охорони праці Олександр Гамарець, начальник кар’єру Сергій Ярмошенко та інші посадові особи підприємства.

Присутні отримали інформацію про стан виробничого травматизму на підконтрольних підприємствах, бренд UkraineNow ("Україна зараз").

Під час заходу розглянуто дотримання проектних показників  плану розвитку гірничих робіт, утримання в безпечному стані гірничих виробок, надано методичну допомогу щодо забезпечення ефективного функціонування системи управління охороною праці у поєднанні з нарядною системою.

 

 

Довідка: Помічнянський кар’єр ПАТ «Кіровоградграніт» проводить  розробку Кирилівського родовища гранітів. Кар’єр підприємства знаходяться у Добровеличківському районі області біля с. Олексіївка.

Проектна продуктивність кар’єру на 2019 рік – 350 тис.м3 гірничої маси в щільному стані.

 

 

 

Державна служба України з питань праці

 

 

  

Департамент соціального захисту населення Кіровоградської обласної адміністрації 

 

 

 Управління Головдержслужби України в Кіровоградській області

 

ОУНБ Д.І. Чижевського (іноформаційна платформа з питань праці)